Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden öyle bir bölüm geliyor ki entrikadan başınız dönecek!

Yasak Elma dizisinden öyle bir bölüm geliyor ki entrikadan başınız dönecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 3 Aralık akşamı ekrana gelecek olan 25. bölümüyle ilginç gelişmelere sahne olacak.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 2. tanıtımı da yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta Halit’i bitirmek için şirketteki yüzde 5 hissesini verip karşılığında da Alihan’ın kendisiyle evlenmesini isteyen Ender, bu hafta da entrikalarıyla adeta başımızı döndürecek.

Yasak Elma dizisinden öyle bir bölüm geliyor ki entrikadan başınız dönecek! 7

Zeynep ve Alihan ilişkisinin ortasına olmadık bir zamanda dahil olan Ender, yeni bölümde Zeynep ile uğraşmaya başlayacak. Ender’in Zeynep’e “Tebrikler Zeynepçim, yuva yıkan kadınlar kervanına sen de katıldın” sözleri çok şaşırttı.

Tanıtımdaki bu sözler Ender ve Alihan’ın kağıt üstünde de olsa evlendikleri düşüncesini doğurdu.

Yıldız ise Zehra’nın Kemal’e olan aşkını görünce kıskançlık krizine girip Kemal’e gidiyor.

Bu arada Ender, Kemal ile bir anlaşma yapıyor. Olayın detaylarını diziyi izlediğimizde göreceğiz ancak yeni yeni entrikalar bekliyor izleyiciyi 25. bölümde.

İşte 25. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Halit’le ilgili gerçeği öğrenmek Alihan’a büyük bir yıkım olur. Yıllardır içinde büyüttüğü intikamını alabilmek için hemen harekete geçer. Zeynep, Alihan’daki ani değişikleri anlayarak ne olduğunu çözmeye ve onu kaybetmemeye çalışır.

Asuman’ın eve gelişi ev halkı tarafından hoş karşılanmazken, Yıldız hamilelik oyununu nereye kadar götürebileceğini düşünüp, krizi fırsata çevirmenin yollarını arar.