Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin aniden diziden ayrıldı, şanssızlık şansı oldu!

Bahar Şahin aniden diziden ayrıldı, şanssızlık şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların yükselen yıldızlarından olan Bahar Şahin, Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile büyük dikkat çekti. Oyuncu, Haziran ayında final yapan dizi sayesinde daha geniş kitlelere kendini duyurdu.

Hayran sayısını hızla artıran oyuncu, başarılı performansı ile de takdiri hak etmişti. Bahar Şahin, yeni sezonda ise farklı bir deneyim yaşama kararı aldı. Kanal D ekranında yayınlanan İyi Aile Babası dizisinin kadrosuna katılan oyuncu, çekimlerde de yer aldı. Ancak projenin ekrana gelmesine 1 hafta varken, ani bir kararla diziden ayrıldı.

Bahar Şahin’in koronavirüse yakalandığı ve setlerde yer almak istemediği için ayrıldığı belirtilmişti. Oyuncu, bu kararı ile belki de büyük bir şanssızlıktan kurtuldu. Komedi performansını hayranları çok merak etmişti ama Bahar Şahin için bu artık başka bir yapıma kaldı.

İyi Aile Babası dizisi ilk iki bölümü ile ekrana geldi. İlk bölüm reytingleri iyi olsa da ikinci bölümde izleyici kaybı yaşayan dizinin durumu bu hafta netleşecek. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrolünde yer aldığı dizinin akıbeti pek de iyi durmuyor. Özellikle senaryo ile ilgili sorunlar dikkat çekiyor ve komedi yapımı olarak izleyiciyi alıp götürecek bir yapım gibi de görünmedi.

Birçok izleyici dizide kopukluklar olduğunu ve tam olarak hazır olmadan ekrana getirildiği fikrini sosyal medyada paylaştı. Bahar Şahin, diziden son anda ayrılarak bu eleştirilerden kurtulmuş oldu. Oyuncu, bu kararı alırken koronavirüse yakalanması mı etkili oldu yoksa komedi performansı konusunda bir sıkıntı mı yaşadı, bu da merak edilen bir başka detay.

Ancak instagram hesabından uzun bir aradan sonra fotoğrafını paylaşan oyuncunun hayranları, iyi olduğunu gördükleri için çok mutlu olduklarını belirten yorumlar bıraktı.

Bahar Şahin aniden diziden ayrıldı, şanssızlık şansı oldu! 7