Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ve Sen Anlat Karadeniz fanlarının bir garip tartışması, sosyal medyayı sallıyor!

Bir Zamanlar Çukurova ve Sen Anlat Karadeniz fanlarının bir garip tartışması, sosyal medyayı sallıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Atv ekranlarının iki başarılı dizisi Sen Anlat Karadeniz ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin takipçileri, sosyal medyada tartışmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı 7. bölümü ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin aldığı reytingi gösteren dizinin takipçileri, Sen Anlat Karadeniz dizisinin fanlarına meydan okumaya başladı.

SAK fanları da bu yorumlara karşı yorum yazmaya başladılar.

Aslında Bir Zamanlar Çukurova gibi iddialı bir dizinin başlamasından önce tanıtımları dönerken çok konuşulmuş ve Sen Anlat Karadeniz’den daha çok izleneceği ile ilgili yorumlar yapılmıştı.

Başından beri Sen Anlat Karadeniz’i takip edenler, dizilerinin arkasında durarak savunmaya devam ettiler.

Son günlerin çok konuşulan dizisi Bir Zamanlar Çukurova, reytingde zirveyi kimseye bırakmazken, aldığı reyting puanlarıyla da dikkat çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova ve Sen Anlat Karadeniz fanlarının bir garip tartışması, sosyal medyayı sallıyor! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, son yayınlanana  bölümüyle dizinin Totalde 14,15 ve Ab’de 11.97 reyting alması, izleyicisini çok sevindirdi ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Sen Anlat Karadeniz ise geçtiğimiz hafta 24 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan 27. bölümü ile Totalde 14.1, AB grubunda da 9.7 reyting aldı.

Aldıkları reyting oranlarıyla aralarında ciddi bir fark da görünmüyor.

Ortaya çıkan reytinglerden sonra bazı fanların SAK dizisiyle ilgili yorumları, Sen Anlat Karadeniz’in fanlarından karşılık bulmaya başladı.

İki dizinin fanları, birbirlerine atıfta bulunup tartışmaya devam ediyorlar ama aslında bu tartışmanın anlamsızlığına kimi izleyiciler de yorumlar yapıyor.

Her iki dizi de Atv’nin dizisi ve hem çok konuşuluyor hem de çok başarılılar. Fanların aralarındaki bu tartışmanın gerçekte hiç bir anlamı da yok aslında. Çünkü farklı günlerde yayınlanıyorlar ve ikisi de yüksek reytingleriyle dikkat çekiyor.

İkisi de başarılı ve ikisinin de hikayesi birbirinden farklı. Hem kanal aynı kanal hem de farklı günlerde yayınlanıyor. Birisi dönem dizisi Çukurova’da geçiyor, diğeri günümüz dizisi Karadeniz’de.

İki başarılı dizinin kıyaslanması her ne kadar normal görünse de yaşanan tartışmaya anlam verilemiyor!

İşte fanların sosyal medyadaki atışmalarından bazı örnekler: