Ana sayfa Kim Kimdir? Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan Selin Yenince gerçeği!

Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan Selin Yenince gerçeği!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yenince fenomen olmanın hakkını veriyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Yenince, 16 Ocak 1988 İstanbul doğumlu bir oyuncu.

Ciddi bir oyunculuk eğitimi alan Yenince, 2013 yılından bu yana ekranlarda boy göstermekte. Galip Derviş dizisiyle ekran kariyerine başlayan Yenince, Vicdan, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde rol aldı.

Avlu dizisinde Merve olarak izlediğimiz oyuncu asıl çıkışını ise geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova’daki Saniye karakteriyle yaptı.

Yenince’nin dizideki halleri kısa sürede tanınmasına ve geniş kitleler tarafından ilgiyle izlenmesine yol açtı.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çalan Selin Yenince gerçeği! 8

Adeta fenomen olan Saniye karakteri ile Selin Yenince, sosyal medyada da büyük bir etkileşim elde etti.

Annesinin estetik polikliniği olmasına rağmen güzellik konusunu pek de umursamayan bir isim.

Şöhret ve para kazanma konularını bir yana bıraktıktan sonra üretmeye odaklanan Selin Yenince, bunun da büyük çıkış yapmasında etkili olduğunu belirtiyor.

Herkesin hayal ettiği kadar bir hayat yaşadığının altını çizen Selin Yenince, kendini de beğenen birisi.

Başrol oynayabileceğini belirten Selin Yenince, aslında Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrollerden rol çalan bir oyuncu konumunda…

Birçok izleyici için de o Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrollerden birisi…

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çalan Selin Yenince gerçeği! 9

Magazinde yer alma konusunda ise katı bir tutumu var. Kendini işine adayan ve bu şekilde ilerlemek isteyen Selin Yenince, kendisini de bir star olarak görüyor.

İzleyicilerin kötü oyunculuktan bıktığının altını çizen Selin Yenince, iyi oyunculuğu ve emeği sahiplenen bir izleyici oluştuğunu ve bu kitlenin star algısının da farklı olduğunu belirtmekte.

Sette sadece rolünü düşündüğünü anlatan ünlü oyuncu, yüzde yüzünü karaktere vermeye çaba harcadığının altını çiziyor. Ufak bir sahne için bile çok düşünen birisi olan Yenince, her başarılı işin aslında bir ekip çalışması olduğunu da özellikle belirtmekte.