Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Esra Dermancıoğlu’nun Behice ile arasında benzerlik var mı?

Bir Zamanlar Çukurova’da Esra Dermancıoğlu’nun Behice ile arasında benzerlik var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova, youtube canlı yayınında buluştu. Adana’da çekilen diziye sonradan katılan isimlerden olan Esra Dermancıoğlu, kendisi adına yaşadığı şehirden ayrılıp başka bir şehre gitmenin çok zor olduğunu söyledi.

Adana’da kebap yüzünden Trigliserit’inin yükseldiğini belirten Esra Dermancıoğlu, oradaki yaşama alıştığını belirtti. Canlandırdığı Behice karakteri ile benzer özellikleri olmadığını da anlatan Esra Dermancıoğlu, şöyle konuştu:

“Ben insanların hayatı ile çok ilgilenen birisi değilim. Bu bazen benim kızım da olabilir. İlgilenirim ama bir yere kadar ilgilenirim. Çok burnumu sokmam. Sanki benim hayatım gibi çok müdahale etmem.Aramızdaki fark o olabilir. Paracı değilim. Onun kadar zeki değilim. Başka platformlarda zeki olabilirim ama onun beyni bambaşka çalışıyor. Aramızda çok fark var.”

Bir Zamanlar Çukurova'da Esra Dermancıoğlu'nun Behice ile arasında benzerlik var mı? 7

Behice karakterinin elini çenesine götürme hareketini Melike İpek Yalova kendisinin da yapmaya başladığını söyledi. Sette izin verildiği kadar doğaçlama yaptığını anlatan Esra Dermancıoğlu, doğaçlamaya bir oyuncunun karar veremeyeceğini bunun bir ekip işi olduğunu ifade etti.

Melike İpek Yalova ise zaman zaman Esra Dermancıoğlu’nun sahneleri çekilirken farkında olmadan onu izlediğini ve çok etkilendiğini anlattı. Müjgan karakterini canlandıran Yalova, yönetmen Murat Saraçoğlu’nun seslenmesi ile kendine geldiğini söyledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: