Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek, bakın neden Züleyha’ya kızıyor?

Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek, bakın neden Züleyha’ya kızıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’yı oynayan Hilal Altınbilek, karakteriyle ilgili bir itirafta bulundu.

Karagül dizisindeki Özlem karakterinden sonra Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Züleyha ile izleyiciyi çok şaşırtan güzel oyuncu, ekran başında diziyi izleyenlerle benzer tepkileri kendisi de duyuyormuş.

atv’de yayınlanan ‘dizi tv’ programına konuşan Hilal Altınbilek, Züleyha’nın kimi davranışlarını kendisinin de hem oynarken hem de izlerken sorguladığını anlatıyor.

Altınbilek, bazı sahnelerde Züleyha’nın beklenenin aksine bir tavır sergilemesinden kendisi de çok etkileniyormuş.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek, bakın neden Züleyha'ya kızıyor? 7

Hilal Altınbilek, dizi tv’ye verdiği röportajda Züleyha’nın neden Demir’i terkedip gitmediği ve bir şeyleri değiştirmek için uğraşmadığı şeklindeki soruya “Ben ona çok takılıyorum. Şunu demeseydi, şurada şunu mu deseydi diye. Keşke burada kalacağına kaçsaydı, İstanbul’a gitseydi de bir avukat bulsaydı kendine diye. Bende de aynı izleyenler gibi bir durum oluyor açıkçası. Oynarken aynı şeyleri hissediyorum ve söylüyorum” diye konuştu.

Hilal Altınbilek, oynadığı karakterin yaptığı davranışları, tıpkı izleyenler gibi sürekli kendi içinde sorguladığını anlatıyor aslında bu söylemiyle.