Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in yıldızları, Altın Kelebek ödülünü alırken yaptıkları konuşmayla dikkat çektiler

Sen Anlat Karadeniz’in yıldızları, Altın Kelebek ödülünü alırken yaptıkları konuşmayla dikkat çektiler

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Tahir karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe, ‘En İyi Dizi Çifti’ seçildiler.

Siyah ve transparan görüntüsü veren bir elbiseyle gecenin konuşulan isimlerinden olan İrem Helvacıoğlu, törene sevgilisi Emre Bey ile geldi.

Yılın Dizi Çifti seçilen iki oyuncunun sahneye gelirken, Ulaş Tuna Astepe’nin merdivenlerden çıkan Helvacıoğlu’nun centilmence elini tutması ve sahneye çıkarması ise dikkat çekti.

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızları, Altın Kelebek ödülünü alırken yaptıkları konuşmayla dikkat çektiler 7

İkili ödüllerini alırken duygusal konuşmalar yaptılar. Ulaş Tuna Astepe “Biz zor bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Bu işi yaparken uzun mesai saatlerinde müthiş bir özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu sevdaya inanıp bu ödülü bize getiren izleyicilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Ferda ve Nehir bir dünyaya inandılar, bir dünya kurdular ve o dünya, o kadar güzeldi ki beraberinde biz de inandık. Öncesinde Osman Hoca ve Emre. Ekip böyle böyle kurulmaya başlandı. Bu ödülü öncelikle beni güçlü yetiştiren anneme, aileme ve burada bulunan ve güçlü yetiştirilmiş kadınlar ve bu güce inanan erkekler için alıyorum.”

İşte o anlar: