Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek üzüntüsü ve 2 mutlu gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek üzüntüsü ve 2 mutlu gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 2. sezonunu da başarıyla tamamladı. Pandemi nedeniyle zamansız sezon finali yapılsa da Adana’da çekilen dizi, 3. sezonu öncesinde de hayranları tarafından sahipleniliyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide hem mutlu eden hem de üzen bir gelişme yaşandı. 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri dağıtıldı. Diziye 2 ödül geldi ama asıl beklenen ödülün gelmemesi üzücü oldu.

Züleyha karakteri ile iki sezondur harikalar yaratan Hilal Altınbilek, ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülü konusunda favori gösteriliyordu. Ancak bu ödül aynı kanalın bir başka yapımı, Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’e gitti. Dizinin hayranları ise Hilal Altınbilek’in ödülü almasını çok arzu ediyordu. Bu durum izleyicileri bir hayli üzdü.

Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, başarı ödülünün sahibi oldu. Bu durum sevindirici bir gelişme oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek üzüntüsü ve 2 mutlu gelişme! 8

Ayrıca dizinin müzikleri ‘en iyi dizi müziği’ kategorisinde birincilik elde etti. Müziklerin bestecisi Aytekin Ataş, instagram hesabından tüm ekibe teşekkür eden aşağıdaki paylaşımı yaptı:

“46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Dizi Müziği dalında Bir Zamanlar Çukurova müzikleriyle ödüle layık görülmüşüm. Küçükken gazeteden form kesip göndererek katıldığımız ödülü elimde tutmak çok heyecan verici. Takdir eden jüri ve seyirciye, emeği geçen tüm müzisyen dostlarıma ve Bir Zamanlar Çukurova’nın tüm emekçilerine teşekkür borçluyum.”

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek üzüntüsü ve 2 mutlu gelişme! 9