Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicinin tahmini tutarsa çok şaşırtıcı olacak!

Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicinin tahmini tutarsa çok şaşırtıcı olacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Atv’nin yeni dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in başrollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Hünkar’ın Demir’e sorduğu sorunun altında yatan amaç ne merakla bekleniyor!

Dizinin 5. bölüm 2. tanıtımında yer alan bir sahnede Hünkar, oğluna “Bebek senden mi?” diye soruyor.

Kendisi bu sorunun yanıtını bildiği halde neden Demir’e böyle bir soru soruyor? Onu test etmek için mi, başka bir planı mı var?

Demir’in çocuğun kendisinden olduğuna inanmasını mı istiyor ve bunun için sorguluyor, yoksa bir şüphesi varsa Züleyha’yı başlarına iş getireceği düşüncesiyle çiftlikten göndermenin mi peşinde?

Bu sorular yeni yayınlanacak bölümde yanıtını bulacak.

Demir aslında her şeyi biliyor mu?

Ancak diziyi takip edenlerin bir tahmini var ki eğer doğruysa çok ilginç bir durum ortaya çıkacak!

Dizinin başından beri Demir’in Züleyha ve Yılmaz’ın kardeş olmadıklarını bildiği ancak bunu belli etmediği düşünülüyor.

Üstelik Züleyha’ya o kadar aşık ki bebeğin kendisinden olmadığını da bildiği halde, bu gerçeği bilmiyormuş gibi davranıyor.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, bu tahminlerinde ısrarcı. Hatta bir izleyici şöyle bir yorum yapmakta:

“Demir kesinlikle her şeyi biliyor. O cezaevi sahnesinden beri aynı şeyi söylüyorum, bu hırsı, öfkesi tamamen bundan dolayı, net!”

İzleyicinin bu kendinden emin sözleri ne kadar doğru henüz bilmiyoruz ama pek çok kişinin bu yönde tahminlerde bulunduğu görülüyor.

Artık dizileri izleye izleye birer hafiye gibi olan dizi takipçilerinin bakalım bu tahmini de doğru çıkacak mı? Eğer çıkarsa, olay çok daha başka bir yöne kayacak! Zira Demir, Yılmaz’ı ipe bile götürebilir sırf Züleyha ile buluşamasınlar diye!

Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicinin tahmini tutarsa çok şaşırtıcı olacak! 7

İşte 5. bölüm özeti:

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecan iyice artıyor. Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek!

Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor!

Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak!

Hünkar bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımının ne olacağı merak konusu!

Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak?

Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

“Bir Zamanlar Çukurova”, her Perşembe ATV’de!