Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz’ın öleceğini izleyici o sözlerden zaten anlamıştı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz’ın öleceğini izleyici o sözlerden zaten anlamıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin Perşembe akşamları ekrana gelen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünde dramatik bir olay yaşanacak. Sonunda Züleyha ve Yılmaz çocuklarını alıp kaçmayı başarmıştı ama bir kaza onları ayıracak! Kazanın sonucunu yayınlanacak yeni bölümde öğreneceğiz ama Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş’in diziden ayrıldığı biliniyor. Dolayısıyla Yılmaz’ın o kazadan sağ çıkma şansı pek yok!

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 76. bölümde Yılmaz ve Züleyha, bir kaç kez denemiş ama Adana’dan kaçamamışlardı. Son bölümde ise çocuklarını da alıp birlikte kaçmayı başardılar ama yine de bir şeyler olacağı hissedilmişti. Zira bu kadar kolay bir kaçış olmasının yanı sıra hikayenin de mutlu sonla bitmeyeceği de tahmin ediliyordu!

Kısa bir süre önce Uğur Güneş’in çekimlerini bitirip Adana’dan ayrıldığı medyada yer almıştı. Yılmaz karakteri artık Bir Zamanlar Çukurova’da olmayacak. Bunun olması için de ölmesi gerekiyordu!

Ancak izleyenler artık kimi zaman bir adım önde diziyi izliyor ve neler olabileceğini tahmin ediyor. Bir kaza olacağı ve Yılmaz’ın da o kazadan kurtulamayacağı şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında tahminlerin büyük ölçüde doğru olduğu anlaşıldı. Bir kaza oluyor. Bakalım Yılmaz oradan nasıl çıkacak? Zaten Yılmaz’ın “Bir daha hiç ayrılmayacağız, ölüm bizi ayırana kadar hep birlikte yaşayacağız” sözleri üzerine izleyici “Demek ki ölecek!” yorumunu yapmıştı.

Şimdi Züleyha ve çocukların durumu daha çok merak ediliyor. Öylesine takla atan bir araçtan küçücük üç çocuğun ve Züleyha’nın kurtulup Yılmaz’ın ölmesi de başka tartışmaları beraberinde getireceği şimdiden belli!

İşte Yılmaz ve Züleyha’nın kaçtığı o sahne:

blank

İşte 77. bölüm tanıtımı:


blank

Gelen tahmin yorumlarından bazıları:

blank

blank

blank

blank

blank

blank