Ana sayfa Güncel Haberler Eda Ece, Yasak Elma dizisinde dikkat çeken o kolye ve küpesini SMA’lı çocuklar için bağışladı

Eda Ece, Yasak Elma dizisinde dikkat çeken o kolye ve küpesini SMA’lı çocuklar için bağışladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pek çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından SMA hastası çocukların tedavileri için sesleniyor, destek istiyor ve yardıma ihtiyacı olan çocukları paylaşarak onlara bir katkı sağlamaya çalışıyor. Bu isimlerden birisi de Bergüzar Korel. Oyuncu, SMA’lı çocuklara sosyal medya sayfasından sürekli yer verirken şu sıralarda da bir başka olaya vesile olmakta.

Korel, İyilik Elçileri isimli hesap için önce kendisi O Ses Türkiye Yılbaşı yayınında giydiği elbiseyi bağışladığını ve açık arttırmadaki kıyafetin parasının da SMA hastası çocuklar için harcanacağını duyurdu. Korel’in bu duyurusuna ünlülerden de destekler geldi.

Eda Ece, Yasak Elma dizisinde dikkat çeken o kolye ve küpesini SMA'lı çocuklar için bağışladı 9

Demet Özdemir de Pantene gecesinde giydiği çok beğenilen siyah elbisesini bağışladığını duyurarak kampanyaya dikkat çekti. Bir başka isim ise Hatice Şendil oldu. O da eşi ile birlikte bağış topladı ve İyilik Elçileri hesabına ulaştırdı.

Korel’in çağrısını duyanlardan birisi de Eda Ece oldu. Ece, Yasak Elma dizisinde taktığı kolye ve küpeyi SMA’lı çocuklar için bağışladığını duyurdu.

Bu olay bir kampanyaya dönüştü kısa sürede ve ünlüler birbirlerine pas atmaya başladılar. Eda Ece, pası Esra Erol’dan aldığını belirterek Şevval Sam’a gönderdi.

Bu arada Eda Ece, bu kampanyaya vesile olan Bergüzar Korel’e de teşekkür etti sosyal medya hesabından…

Aşağıda Eda Ece’nin dizide kullandığı ve bağışladığı o kolyeyi görebilirsiniz…

Eda Ece, Yasak Elma dizisinde dikkat çeken o kolye ve küpesini SMA'lı çocuklar için bağışladı 10

Eda Ece, Yasak Elma dizisinde dikkat çeken o kolye ve küpesini SMA'lı çocuklar için bağışladı 11