Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in paylaşımına Melike İpek Yalova’nın yorumu kahkaha attırdı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in paylaşımına Melike İpek Yalova’nın yorumu kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş, şu sıralar yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için hazırlanıyor. Dizide bir madenciyi oynayacak olan Uğur Güneş, Davut isimli bir karaktere hayat verecek. Şimdiden kondisyonunu sağlam tutmak için çalışan oyuncu, sosyal medyadan da spor yaparken çekilen fotoğraflarını yayınlıyor sık sık.

Uğur Güneş, Adana’dan sonra İstanbul’a döndü ve yeni dizisi için çalışmaya başladı. Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı Gold Film imzalı dizinin senaryosunu ise Zülküf Yücel yazıyor.

Dizide maden şirketi sahibinin kızına aşık olan bir adamı canlandıracak olan Uğur Güneş’in geçtiğimiz günlerde kostüm provasına da gittiği gündeme gelmişti.

1930’lu yılların Zonguldak’ında geçen hikaye için İstanbul’da bir plato hazırlıkları da sürüyor. Dizi merakla beklenirken, Uğur Güneş de hayranlarıyla bol bol sosyal medyadan buluşuyor.

Son yaptığı paylaşımlarından birine, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde eşi Müjgan’ı oynayan Melike İpek Yalova’nın yaptığı bir yorum, görenleri güldürdü.

Güneş’in sweat’indeki ipin ucuna dikkat çeken Yalova, “Uğurtos, biri yakanda sigara söndürmüş” yorumunu yaptı.

Gerçekten de Melike İpek Yalova’nın tarifindeki gibi duruyordu fotoğraftaki ayrıntı. Bu durumu farkeden Uğur Güneş de Yalova’nın yorumuna “Dur alayım, sağolasın Meliktos başkan” notuyla karşılık verdi.

Bu yorum, dizide uzun süre birlikte rol alan iki ismin samimiyetini de ortaya koydu. Uzun süre Adana’da birlikte çalışan Güneş ve Yalova’nın yakın arkadaş oldukları da bu yorumdan anlaşılmakta…

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş'in paylaşımına Melike İpek Yalova'nın yorumu kahkaha attırdı! 7