Ana sayfa Sosyal Medya ‘Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı olduk!” Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı

‘Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı olduk!” Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya’yı yakından takip edenler, annesi Ayşegül Kaya hakkında bir fikir sahibi. Avukat olan annesi ile çok yakın olan Hazal Kaya, zaman zaman onunla fotoğraflarını paylaşıyor ya da gittiği yerlerde de birlikte fotoğraf veriyor. Ancak Kaya’nın babası hakkında pek kimse fikir sahibi değil. Anne ve babası ayrılan Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı.

Özellikle annesinin kanser rahatsızlığı yaşadığı dönemde yanından ayrılmayan oyuncu, büyük destek vermişti annesine. Ayşegül Kaya, hastalığı atlattı ve şimdi iyi. Hazal Kaya’nın da en büyük destekçisi. Oğlu Fikret Ali’nin doğumuyla birlikte annesinden de büyük destek gördü oyuncu.

'Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı olduk!" Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı 10

Hazal Kaya’nın babası Serhat Kaya ile de yakın bir ilişkisi olduğu ancak farklı hayat tarzları olduğu ilk kez ortaya çıktı. Oyuncunun Ali Ata ile düğünlerinde de yanında bulunan babası ile bir fotoğrafı sosyal medyaya yansımıştı.

Yine oğlu Fikret Ali ile babasının fotoğrafını da paylaşmıştı oyuncu. Yine de pek çok hayranı Hazal Kaya’nın babası hakkında pek fikir sahibi değil. Çünkü oyuncu pek bahsetmiyordu.

'Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı olduk!" Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı 11

Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde gazeteci Nilay Örnek’in Youtube’daki ‘Nasıl Olunur?’ isimli sohbet programına konuk oldu. Oyuncu, babası ile ilgili bir soru üzerine, ilk kez aralarındaki ilişkiyi anlattı.

Babasının sonradan dindar bir kişi olmayı seçtiğini ama bu durumun ilişkilerine olumsuz bir etkisinin olmadığını özellikle vurguladı oyuncu.

'Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı olduk!" Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı 12

Birbirlerinin hayatlarına saygı duyan baba kızın iletişimi de saygı ve hoşgörü esasında konumlanmış.

“Babam çok şekerdir, çok tatlı birisidir. Sonradan dindar birisi oldu babam. Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı gibi olduk ama böyle çok kabullenici, çok şefkatli, çok komik, çok entellektüel bir adamdır” diyen Hazal Kaya, sözlerine şöyle devam ediyor: “Dindar olduğunda bunları unutmadığı için, bizim çok sağlam bir ilişkimize devam edebildik. Her şeyi konuşabiliriz. Çok rahattır. Hatta fazlaca rahattır bir sürü şeyle ilgili, dindar bir adam olmasına rağmen. Onunla da çok tatlı bir ilişkimiz var.”

'Biz aslında bir anda ayrı dünyaların insanı olduk!" Hazal Kaya, ilk kez babasını anlattı 13

Babasını biraz ‘İtirazım Var’ isimli filmde Serkan Keskin’in oynadığı Selman Bulut karakterine benzeten oyuncu, “O da bir imamın hikayesiydi ve o imam çok acayip sevgi dolu, aşk dolu bir ilişkimiz vardır. O bana çok hayrandır, ben ona çok hayranımdır. Bayılırız birbirimize ama hiç o kızına söylenmeyecek şeyler de söyler bana, ben babaya da söylenmeyecek şeyler de söylerim ama hiç üstümüze alınmayız. Aman söyledim rahatladım diye devam ederiz yolumuza. O yüzden onunla da çok özeldir ilişkimiz” diye konuştu.

Selman Bulut karakteri, bir zamanlar antropolojiyle ilgilenmiş daha sonra camide görev yapan sıradışı bir imamdı.