Ana sayfa Dizi İzle Biz misafir değiliz – Kızım 2. Bölüm

Biz misafir değiliz – Kızım 2. Bölüm

tarafından ker_def

Kızım dizisi 2. bölümüyle 28 Eylül Cuma akşamı tv8 ekranlarında yer aldı. Dizinin ilk bölümü Çarşamba gibi zor bir gün ekrana gelince reytingi de beklentilerin altında kalmıştı. Ancak Cuma gününe alınması ile birlikte Kızım dizisinde ciddi bir yükseliş de gözüktü. AB grubunda birinci olan dizi, tüm kişilerde ise Arka Sokaklar’ı bile zorlayacak durumda…

28 Eylül Cuma günkü 2. bölümden önemli sahneler youtube’da paylaşıldı. Başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Kızım 2. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Babası Demir ve ortağı Uğur’u Candan’ı dolandırmak üzerelerken yakalayan Öykü onları ele verip vermemek konusunda kararsız kalır. Öte yandan Demir, Öykü gerçekleri Candan’a söylese de söylemese de başladığı işi bitirmeye kararlıdır.

Candan ise geçmişteki korkunç hatasını Öykü’ye sahip çıkarak temize çekmek ister, Öykü ve Candan gittikçe daha çok yakınlaşırlar. Hapisten yeni çıkan Cemal geçmişin hesabını sormak için Demir’in karşısına çıkar. Bir yandan da Jilet Demir’i sıkıştırmakta ve parasını istemektedir.
İyice köşeye sıkışan Demir bir karar verir; tabloları çalacak ve kendisine ayak bağı olan Öykü’yü de yurda gönderecektir.

Her şey hızla değişirken Demir’in planları işleyecek ve işler düşündüğü gibi gidecek midir?

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.

Genel Hikaye;
Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü ’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.