Ana sayfa Dizi İzle Bizim Hikaye 42. Bölüm 2. Fragmanında Filiz her şeyin oyun olduğunu anlıyor

Bizim Hikaye 42. Bölüm 2. Fragmanında Filiz her şeyin oyun olduğunu anlıyor

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe günleri buluşmaya devam eden Bizim Hikaye’de başrolleri Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan paylaşmakta.
Dizinin 42. yeni bölümü 11 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak. Bu bölümde Filiz, Barış’ın oyununu çözüyor ve onu sorguluyor… Barış’ı ele veren şey, kıskançlık…

Yeni bölümden yeni görüntüler yayınlandı. Barış’ın kıskançlık krizleri yeni bölümün ana konusu olacak… Videodan izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ ŞÖYLE:
Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar.

Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır. Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol’lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür. Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.