Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi 29. bölüm 2. fragmanı izle! Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izle!

Bizim Hikaye dizisi 29. bölüm 2. fragmanı izle! Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izle!

tarafından ker_def

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan ‘ın yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin 29. yeni bölümü 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor.

Dizinin 29. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep’in ortadan kaybolması herkesi mahveder. Çocuğun kaçırıldığının ortaya çıkması kafaları daha da karıştırır. Barış ise içine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışırken bu durum ona kardeşiyle yaşananları hatırlatmıştır. Barış ve Filiz bu duygusal ortamda birbirlerine destek olurlar. Diğer yanda Zeynep’ten elmasların yerini öğrenmeye çalışan Ömer’le Zeynep arasında bir bağ gelişir. Bakalım bu bağ, Ömer’i insafa getirecek midir?

Fikri ise Şükran’dan onu aldatmasının intikamını almaya çalışan kendini yeniden onun peşinde savrulurken bulur. Nişanı iptal olan Şeyma karalar bağlarken eski karı koca aşklarını tazelerler. Ancak Şükran’ı bir sürpriz beklemektedir. Annesinin Fikri’den kurtulmasına sevinen Müjde ise Rahmet’in kendisinden uzaklaşmasıyla giderek hırçınlaşır. Rahmetle Muzinin arkadaşlığı Müjde’yi çıldırtacaktır.

BİZİM HİKAYE DİZİSİ SON BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ