Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi 65. bölümde öyle bir eleştiri vardı ki, helal olsun dedirtti!

Bizim Hikaye dizisi 65. bölümde öyle bir eleştiri vardı ki, helal olsun dedirtti!

tarafından ker_def

Fiko ve Kiraz sahnesiyle Bizim Hikaye dizisinden belediye eleştirisi geldi. 11 Nisan Perşembe günü Bizim Hikaye dizisinin 65. bölümü ekrana geldi. Bu bölümde herkesin dikkatini çeken bir sahne vardı.

Televizyon Gazetesi Detay – Yerel seçimlerin hala gündemi meşgul ettiği şu aralar Bizim Hikaye dizisinin 65. bölümünde yayınlanan sahne izleyiclier bir hayli şaşırttı.

Kiraz ile Fiko’nun yolda yürürken açık unutulan logardan kanalizasyona düşmesi Bizim Hikaye dizisi üzerinden yapılan Türkiye’deki belediyecilik anlaşıyına karşı bir eleştiri niteliğinde kabul edilebilir.

Çalışma yapılan sokakta logar kapağı açık şekilde bırakılmış ve ayırt edici ve kazalara karşı koruma önlemi alınmamış… Bizim Hikaye dizisinde adeta İstanbul veya ülkenin faklı şehirlerinde karşılaşabileceğiniz sahnelerden birisi resmedildi.

Sahneye yapılacak eleştiri ise ufak delikten çocuk da olsa iki kişinin aynı anda düşmesinin mümkün olmadığı gerçeğiydi…

Bizim Hikaye dizisi 65. bölümde öyle bir eleştiri vardı ki, helal olsun dedirtti! 7

Bizim Hikaye 65. bölümde neler oldu?

Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter. Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır.

Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır. Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır. Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar.

Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi