Ana sayfa Foto Galeri Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı Evrim Doğan’a göre dizinin başarısının bir sırrı var, işte o sır!

Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı Evrim Doğan’a göre dizinin başarısının bir sırrı var, işte o sır!

tarafından ker_def
Bizim Hikaye'nin Şeyma'sı Evrim Doğan'a göre dizinin başarısının bir sırrı var, işte o sır! 7
Evrim Doğan: “Sonu hüsran da olsa bu işte olmalıydım”

Büyük ilgiyle izlenen ‘Bizim Hikaye’ dizisinin sevilen oyuncularından Evrim Doğan, hakkında merak edilen birçok şeyi ilk defa anlattı.

Evrim Doğan’ın Akşam’da yayınlanan röportajı…

Sizi biraz tanıyalım. Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı, nasıl karar verdiniz oyuncu olmaya?

Eskişehir’de Anadolu üniversitesi turizm ve otelcilik okurken iktisadi ve idari bilimlerin tiyatro kulübüne girdim sırf sosyalleşebilmek için. Orada kulübün yürütücüleri benim bu işi ciddiye almam gerektiğini söylediler ama ben pek oralı olmadım. “Oyuncu mu olayım yani” dedim ama Eskişehir’i de o kadar çok seviyordum ki bir 4 sene daha neden olmasın, olmadı animatör olurum dedim ve “Eskişehir tiyatro kumpanyasının kursunda 2 ay boyunca sınava hazırlandım ve kendimi yetenek sınavında buldum. Kazanamam derken yüzlerce insanın içine ilk 8’e girdim. Muhteşem bir 4 sene geçirim. İnanılmaz insanlarla, ustalarla çalıştım. İyi ki dedim. Başka bir meslek seçseydim ölene kadar mutsuz olurdum galiba. “Genciz acele etmeyelim, biraz daha takılalım” diye aldığım bir karar tüm hayatımı değiştirdi kısaca.

Dönüm noktası olarak gördüğünüz diziniz hangisi?

Dönüm noktası olarak gördüğüm dizi ‘Gülümse Yeter’dir benim için. Dizi final kararı aldığında hüngür hüngür tüm ekip ağladık. Öyle çok eğlenip, gülüyorduk ki, sanırım o sette bir on yıl ömrüm uzadı. Ve tabi oynadığım rol ‘Nermin’ canım Nermin. Nermin benim dönüm noktam.

(devamı için sonraki sayfa linkini tıklayınız)