Ana sayfa Foto Galeri Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı Evrim Doğan’a göre dizinin başarısının bir sırrı var, işte o sır!

Bizim Hikaye’nin Şeyma’sı Evrim Doğan’a göre dizinin başarısının bir sırrı var, işte o sır!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye'nin Şeyma'sı Evrim Doğan'a göre dizinin başarısının bir sırrı var, işte o sır! 7

Oynadığınız karakterlerin hangisi size daha yakın?

Düşünüyorum da her karakterden hem biraz benden var. Çünkü ben yarattım benden çıktı onlar, hem de hiç benzer tarafları yok. Şansıma hepsi değişik, şahsına münhasır insanlardı.

Gelecek projeleriniz… Nasıl bir projede yer almak istersiniz?

Tiyatro yapmaya devam. Gücüm yettiği kadar… Önümüzdeki sezonda yapmayı planladığımız bir oyun var. Sinema da var. Bakalım sürpriz olsun. Tüm ekibi çok önemsiyorum. Kamera önü partnerlerim, arkasındaki ekip oldukça önemli, uyum sağlayabileceğim, inandığım ve ekibin inandığı projelerde olmak isterim.

Canlandıracağınız karakter için ön hazırlık yapıyor musunuz? O süreci biraz anlatabilir misiniz bize?

Evet elbette. Az öncede söylediğim gibi yıllarımızı veriyoruz bu işe. Sürekli çalışıyor okuyor araştırıyor ve bu işin olmazsa olmazı aktif olarak oyunculuk yapmak zorundayız. Bütün biriktirdiklerinizin üzerine yeni karakteri önce tanımaya çalışıyorum. Nasıl biri? Kim bu? Bütün hikaye içinde neyi taşıyor, sırtlandığı ne? Neye hizmet ediyor kısaca görevi ne? Bunları anladıktan, bu kapıları araladıktan sonra sıra daha keyifli bir sürece geliyor, nelerden hoşlanır nasıl giyinir nasıl konuşur, yürümesi konuşması nasıl, etrafımdaki kime benziyor. Ete kemiğe büründürmeye çalışırım. Sonra da onun içine sızmaya gelir sıra.