Ana sayfa Dizi Haberleri Bizimkiler dizisinin Gülsüm’ü Mine Teber, Kalk Gidelim’e katıldı

Bizimkiler dizisinin Gülsüm’ü Mine Teber, Kalk Gidelim’e katıldı

tarafından ker_def

Türk televizyon tarihine damga vuran, efsane dizi “Bizimkiler”in Gülsüm’ü, usta oyuncu Mine Teber, TRT1’de her Cumartesi yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Aynur karakteriyle ekranlara geliyor.

3 sezondur sıcacık aile hikayeleri ve adeta terapi gibi komedisiyle seyirciyi ekran başına kilitleyen, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kalk Gidelim birbirinden güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin son transferleri ise usta oyuncular Mine Teber ve Server Mutlu oldu.

Dizi kadrosuna katılmaktan büyük keyif aldığını belirten Mine Teber “oyunculuk kariyerimde her projenin bende ayrı bir hatırası var. Ama Bizimkiler dizisinin yeri bambaşka. Kalk Gidelim dizisinden gelen teklifi ise bana Bizimkiler’i anımsattığı için kabul ettim. Bu duyguyu yeniden yaşadığım için çok mutluyum.” dedi.

Dizinin yapımcısı Eyüp Üstün, “Seyircimizden, diziyi Bizimkiler’e benzettiklerine dair olumlu yorumlar alıyoruz. Çocukken izlediğim Mine Hanım’ı dizimizde görmekten çok mutluyum.” dedi.

Kalk Gidelim”in oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar, Gülderen Güler Ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen ve başarılı isimler yer alıyor.