Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti Oktay Kaynarca bakın hangi sektöre el attı!..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti Oktay Kaynarca bakın hangi sektöre el attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beklenmeyen bir anda final yapan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’dan hayranları, ekranlarda yeni proje haberi beklerken oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla yepyeni bir sektöre el attığını duyurdu.

Bir moda markası ile yaptığı iş birliğiyle yeni giyim markasının tanıtımını gerçekleştiren ünlü oyuncu böylelikle  giyim sektörüne giriş yapmış oldu. Kaynarca, heyecanını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşarak, fotoğrafının altına şunları yazdı;

“@oktaykaynarca.design markamızı nihayet dün çok güzel bir lansman gecesiyle beğenilere sunduk. Güzel ama çok emek isteyen bu yolculuğa çıkarken emekleri geçen bütün ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Başından itibaren bizi yalnız bırakmayan ve bize inanan değerli büyüğümüz @kigili_abdullah , sevgili kardeşim.”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti Oktay Kaynarca bakın hangi sektöre el attı!.. 7

Oyuncunun yeni koleksiyonu için Kuruçeşme’de bir mekanda tanıtım düzenlendi. Ürünlerin sınırlı sayıda üretildiğini belirten Oktay Kaynarca; “Çok heyecanlı bir gündeyim. Tercihlerimi yaparken kendin gibi ol mantığı ile hareket ettim. Bu şekilde daha gerçekçi ve daha doğru oluyorsunuz. Mümkün olduğumca hayatta da kendim olmaya çalıştım. Bu koleksiyonumda o doğrultuda hazırladım.

Giydiğim zaman kendimi rahat hissettiğim beni ifade eden şeyleri tercih ettim. Koleksiyondaki her parçanın bir numarası var. Örneğin; paltolardan 100 tane yok 25 tane var sınırlı sayıda üretildi. Koleksiyonlarımı ticaret mantığı yerine sınırlı sayıda üreterek çalışma yaptık. Bu yüzden bu ürünler benim için çok değerli” şeklinde konuştu.

Koleksiyonda yer alan her bir ürünün kalite, detay ve stili bir arada buluşturduğunu ifade eden Oktay Kaynarca, “Benim en iyi halim Oktay Kaynarca halim, herkesi bu ayrıcalığı yaşamak üzere ürünlerimizi deneyimlemeye davet ediyorum” dedi.