Ana sayfa Dizi Haberleri Boranlar konağa dönmezse isyan büyüyecek! İstanbullu Gelin’de olaylar iyice garipleşiyor!

Boranlar konağa dönmezse isyan büyüyecek! İstanbullu Gelin’de olaylar iyice garipleşiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin dizisininbu hafta 57. bölümü ekrana gelecek.

Dizide Boranlar’ın başına yeni sezon başladığından beri gelmeyen felaket kalmadı şimdiden!

Ülfet hala ve entrikaları yetmezmiş gibi bir de Faruk’un Esma’nın kocasından olmadığı ortaya çıktı!

Muhtemelen Garip’in oğlu Faruk. Üstelik bunu ilk duyan da ağzında bakla ıslanmayan Fikret oldu.

Yetmezmiş gibi entrika kraliçesi İpek’e, kediye ciğer emanet eder gibi bu sırrı emanet etti!

Gel de düşünme Boranlar’ın başına gelecek yeni felaketleri!

57. bölüm tanıtımında ilginç gelişmelerin yaşanacağı anlaşılıyor.

Fikret bu sırla nasıl yaşayacak bilemiyoruz ama zaten ömrü hayatı boyunca yarıştığı Faruk’un bir de babalarının farklı kişiler olduğunu öğrenmesiyle nelere yol açabileceğini az çok tahmin edebiliyor izleyici!

Boranlar konağa dönmezse isyan büyüyecek! İstanbullu Gelin'de olaylar iyice garipleşiyor! 7

Adem meselesini de unutmamalı! Onun bir nebze de olsun iyiliğe yönelmesine neden olan Dilara da onu terketti. Üstelik heyecanla beklediği bebeği de aldırdığını söyleyerek! Gerçi Dilara yalan söylemişti ama Adem öyle biliyor!

Süreyya cephesinde ise başka sınavlar var! Aileye biraz yardımcı olmak için iş bulmaya çalışıyor, Faruk, yeni girdiği şirkette Adem’in onu tutuklatması nedeniyle büyük bir anlaşmayı kaybetme noktasına geliyor, tüm suçu telefonunu açamayan Süreyya’ya yüklüyor ve ikili arasında onarılması güç yaralar açılıyor!

Yeni bölümde gerçi Faruk’un biraz özeleştiri yaptığı ve Süreyya’dan özür dileyip yeni bulduğu işe başlamasını istediği görülüyor.

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu ama izleyiciler sosyal medyada artık Boranlar’ın bir şekilde Bursa’ya konağa dönmesini istiyor. Konaktan uzaklaştıkça, izleyicinin alıştığı kodların çözüldüğü ve bu durumdan hiç hoşlanmadığı anlaşılıyor.

Sosyal medyada sıklıkla dizinin yeni sezonunda yaşananlarla ilgili yapılan yorumlarda eskiye dönülmesi beklentisinin çoğunlukta olduğu görülüyor.

“Boranlar artık konağa dönsün!” görüşleri ağırlıkta…

Ancak tüm bu isteklere karşın, yakın zamanda böyle bir dönüş şimdilik mümkün görünmüyor. Tabii senaristler bir ters köşe yapmazsa!

İşte 57. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esma ve Ülfet’in büyük yüzleşmesi…

Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur.

Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.