Ana sayfa Dizi Haberleri Bu akşam çok ilginç bir bölüme imza atacak Ufak Tefek Cinayetler dizisi!

Bu akşam çok ilginç bir bölüme imza atacak Ufak Tefek Cinayetler dizisi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de bu akşam 41. bölümü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünde ilginç anlara şahit olacağız!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Mert Fırat ve Bade İşçil’in oynadıkları dizide Arzu’nun ölümünden sonra ortalık iyice karışacak!

Oya’nın Pelin ve Burcu ile diyalogları bambaşka bir şekle dönüşürken, herkesin birbirini katil olarak görmeye başladığı süreçte işler çığrından çıkacak!

Mehmet’in Arzu ile evlendikleri dağ evinde vereceği yemekte, kirli çamaşırlar ortaya dökülecek!

Burcu, Arzu’nun bir manyak olduğunu söylerken, Pelin de Edip’in katili olduğunu söyleyecek.

Pelin’in bir anda Arzu’ya karşı bu tavrı hayli ilginç! Burcu’nun yarası büyük ama Pelin, onca yıllık arkadaşını bir çırpıda satıyor!

Yemeğin sürpriz misafiri ise cinayet masasından baş komiser Kemal!

Masadaki tuhaf sohbetin ardından Kemal Komiser, duydukları karşısında herkesi şüpheli ilan edecek.

Bu akşam çok ilginç bir bölüme imza atacak Ufak Tefek Cinayetler dizisi! 7

Bu arada Mehmet’in bir arabayı uçurumdan aşağı ittiği görülüyor. 2. tanıtımda ise ‘Yaptım, öldürdüm onu’ sözleri duyuluyor.

Sarmaşık’ta yeni bir cinayet daha mı işlenecek? Mehmet, kimi öldürdü ya da öldürdüğünü sanıyor? İşte bu soruların yanıtı bu akşam karşılığını bulacak…

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık sakinleri gafil avlanıyor!

Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları her şeyin nihayet cezasını çekecekler.

Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

İşte Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm 2. tanıtımı: