Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine görülmemiş tepki! Karakterlerin şirazesi kaymış! Herkes şokta!

Erkenci Kuş dizisine görülmemiş tepki! Karakterlerin şirazesi kaymış! Herkes şokta!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Erkenci Kuş dizisinin senaristi değişti, izleyiciyi isyan etti!

Yaz sezonundan beri ilgiyle takip edilen dizide, Can ve Sanem karakterlerinin haricinde, yan rollerdeki pek çok karakterin bile tepkilerinin değiştiğini düşünüyor izleyici.

Normalde hiç beklenmedik tavırlar sergilemeye başlayan karakterleri gören izleyiciler, dün akşam yayınlanan 17. bölümden sonra sosyal medyadan isyan ettiler.

Can’ın Sanem’in doğum gününü bilemiyor olmasına inanmayan izleyiciler, Can Divit’in iyice garipleşmeye başladığı, tavırlarının tutarsız olduğu ve Sanem’e ‘öbürü’ demesi gibi pek çok davranışını eleştirmeye başladılar.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı diziye, ilk kez bu kadar eleştiri geldiği görülüyor.

Sosyal medyada diziyi takip edenlerin benzer eleştirileri sıralanmaya başladı.

Erkenci Kuş dizisine görülmemiş tepki! Karakterlerin şirazesi kaymış! Herkes şokta! 7

Geçtiğimiz hafta dizinin başından beri senaryosunu yazan Ayşe Kutlu’nun ayrıldığı ve yerine Aslı Zengin’in geldiği öğrenilmişti.

Senaryonun tıkandığı, aynı konular etrafında dönüldüğü, yavaş ilerlediği için Ayşe Kutlu’nun yerine, daha önce No:309, Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu gibi dizilerin de senaristliğini yapan Aslı Zengin ile anlaşılmıştı.

Zengin, daha önceki romantik komedi dizilerinde büyük bir başarı sağlamıştı.

Erkenci Kuş’u sonradan yazmaya başlaması, karakterleri tam olarak çözümleyemediği şeklinde yorumlara neden oluyor.

Sosyal medyada izleyicilerin eski senaristi istediklerini, yeni bölümü hiç beğenmediklerini ifade etmeye devam ediyorlar.

Erkenci Kuş başladığından beri hiç bu kadar çok tepki almamıştı.

Hemen herkesin aynı fikirde olması da dizide bir şeylerin ters gittiği gösteriyor. Ancak tabii yeni senaristin uyum sağlamasıyla çok daha güzel bölümlerin gelebileceği ihtimali de var. Fakat izleyici yayınlanan son bölümden hiç memnun kalmadı!

17. bölümde alınan Total’deki 1.lik ve AB’deki 2.lik de izleyiciyi sevindirdi ama bu şekilde giderse reytingin düşeceği tahminlerini de yapıyor izleyiciler.

İşte o eleştirilerden bazıları: