Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadar kalp ağrısı fazla! Her Yerde Sen yanlış sularda yüzüyor!

Bu kadar kalp ağrısı fazla! Her Yerde Sen yanlış sularda yüzüyor!

tarafından ker_def

Her Yerde Sen dizisi böyle giderse izleyiciyi delirtir

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Aybüke Pusat ve Furkan Andıç, başarılı performansları ile Her Yerde Sen dizisini izleyici gözünde farklı bir noktaya taşıdı. Selin ve Demir’i hikayesi tuttu.Ancak ikilinin sürekli gerilimli halleri ise ekran başındakileri yormaya başladı.

12. bölümden yayınlanan fragmanda Demir’in Selin’e karşı sert tavrı, Selin’in duygusal ve psikolojik sorunlar yaşaması, diziyi adeta karabasanların basması izleyiciyi memnun etmedi.

12. bölüm fragmanı Selin’in büyük çöküşü gibi…

Dizinin sıkı takipçileri ise gelinen bu noktada senaristlere uyarıda bulunuyor…

Dizinin sıkı bir takipçisi, “Böyle devam ederseniz reytingler yerle bir… İnsanlar bu dizileri kafaları dağılsın diye izliyorlar, delirmek için değil…” diyerek yapımcıya mesaj yolladı.

Demir karakteri izleyici gözünde bir hayli kötü bir yere doğru gidiyor. Bunu engellemek lazım. Yoksa diziye yönelik eleştiriler çok daha sertleşecek. Tabii ki Demir’i haklı bulan da çok…

Fragmanı izleyen bir başka dizi hayranı “Şu an benim kalbim acıyor, bir tek onu bilirim” diyerek Selin’in yaşadığı duygusal çöküşü izleyicinin yaşamakta olduğunu sergiliyor.

Alara karakteri ise iyice sevimsiz bir hal aldı. Diziye kötülüklerin sokulmaması gerektiğini düşünen bazı izleyiciler isyanda.

“Alara’yı def edin gitsin. Kötüleri ve kötülükleri sokmayın şu diziye” yorumunda bulunan izleyiciye destek vardı.

Selin diyor ki, “Benim canım çok acıyor. Senin kalbin acımıyor mu?”

İzleyici diyor ki, “Hepimizin kalbi acıyor…”