Ana sayfa Foto Galeri Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Dünya Güzellerim’de bir garip durum!

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Dünya Güzellerim’de bir garip durum!

tarafından zk zk

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Dünya Güzellerim'de bir garip durum! 8

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın yanı sıra Burcu Esmersoy’un hep birlikte keçilerle, tavuklarla, kokmuş balıklarla yaptıkları otobüs seyahati, dün akşamın ilginç anlarından birisiydi. Otel odasında ütü üstünde yapılan sucuk pişirme olayı da bir başka ilginç sahneydi.

Aralarındaki atışmalarla ekran başındakileri eğlendiren 3 ünlü isim, yaz ekranının renkli sayfası olsa da reyting listesinde dün akşamki izlenme oranlarına göre AB ve Total’de ancak 6. sırada yer bulabildi kendine.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Dünya Güzellerim'de bir garip durum! 9

Ancak sosyal medyada durum çok daha farklıydı. No:309 dizisi reyting listesinin zirvesindeyken sosyal medyanın en çok konuşulanı Dünya Güzellerim oldu. No:309 dizisi 2. sırada, Cuma akşamı yayınlanacak Kalp Atışı dizisi ise 3. sıradaydı.

Tüm bu sonuçlar da gösteriyor ki, kumandayı kullananlar No:309 dizisini tercih etse de klavyeyi kullananların dilinde Dünya Güzellerim vardı. Biraz burun da kıvrılsa, kimi eleştiriler de alsa, “reklamın iyisi kötüsü olmaz” söylemini hatırlatan bu durum, Dünya Güzellerim’i sosyal medyanın baş köşesine oturttu.