Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yazın hukuk dizisi İçimizdeki Ateş ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

Bu yazın hukuk dizisi İçimizdeki Ateş ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış boyunca hukuk dizileriyle mest olan izleyiciler yazın da bu mutluluğu İçimizdeki Ateş ile bulacak. ATV’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş, bu kez genç hukukçuların mücadelesini anlatacak. Çok iddialı gelen dizinin yayın tarihi belli oldu.

Yapımını Fabrika Yapım’ın yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği İçimizdeki Ateş’in çekimlerine çoktan başlandı, son hız devam ediyor. Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı da açıklandı. Buna göre İçimizdeki Ateş’in ilk bölümü 23 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00’de ATV ekranında olacak.

İçimizdeki Ateş dizisi genç oyuncularıyla dikkat çekiyor. Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatacak olan İçimizdeki Ateş dizisinde İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu gibi genç isimlere deneyimli oyuncular Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu eşlik ediyor.

Büyük bir heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi de heyecanla karşılandı. İzleyiciler uzun süredir ilk yayın tarihinin açıklanmasını bekliyordu. Dizinin başrollerinde ye alacak İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören şimdiden birbirine çok yakıştırılan bir partner oldu.

İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmenliğini Murat Onbul üstlenirken, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz yazıyor. İçimizdeki Ateş dizisinde hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Yener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan ve gerçek hayatın dikenli yollarında yürürken birbirlerinden güç alan gençleri Mert, Bahar, Hale ve Ege, yaz ekranının çok konuşulan isimleri olacak.

Dizinin başrol oyuncularından İpek Filiz Yazıcı son dönemin dikkat çekici isimlerinden Aşk 101 dizisinde canlandırdığı rolle herkesin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran genç oyuncu başarılı performanslarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip.