Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yorumlar dillere düşer! Diriliş Ertuğrul’u izleyen Amerikalının sözleri çok güldürdü!

Bu yorumlar dillere düşer! Diriliş Ertuğrul’u izleyen Amerikalının sözleri çok güldürdü!

tarafından zk zk

“14. bölümü izlediğim zamanlarda konuyu nasıl toparlayacaklarını merak etmeye başladım. Kötü adamlar gerçekten kötü ve en az 3-4 hikaye işleniyor. Her şey oldukça yavaş ilerliyor gibi görünüyor. Dizinin sonuca varması için 17. bölüme kadar falan kötü adamların biraz dayak yemesi gerekmiyor mu?”

“Netflix’in bilgi sekmesini kontrol ederek dizinin tam 76 bölüm olduğunu öğrendiğimde yüzümün aldığı hali düşünün”

“Anlaşılan Kardinal Thomas’ı daha çok görecektim.”

“Diziyi izlerken dominant kültürün parçası olmayan herhangi bir insan gibi, ben de büyük bir ikilemde kaldım.”

“Müslümanların tarafını tutmak çok kolaydı. Diziyi izlerken dominant kültürün parçası olmayan herhangi bir insan gibi, ben de büyük bir ikilemde kaldım. İyi adamların hepsi Müslüman ve kötü adamların hepsi Roma Hristiyanları. Problem kimin tarafını tutacağımı belirlemekti.”

“Allah büyük!’ diye bağırma noktasına geldim.”

“Şüphesiz Romalı Kardinal ve Tapınak Şövalyeleri ‘benim adamlarım.’ Yani konu Konstantinopolis ve Kudüs’ün kontrolü olunca domuz yiyicilerin tarafındaydım. Ama Ertuğrul’u izlerken aklıma bir anda şu düşünce geldi: ‘Yok öyle iş.’ Daha 3. bölüme gelmeden o katillerin tarafını tutmayı bıraktım.

Spoiler vermek istemiyorum ama 68. bölüme geldiğimde ‘Eğer bu Avrupalı pisliğin kafasını kesmezlerse izlemeyi bırakacağım.’ dedim. Tahmin edin ne oldu? Adamın kafasını sonunda aldılar. Kalabalıktan biri bağırdı: ‘Yüce adalet!’. Resmen ‘Allah büyük!’ diye bağırma noktasına geldim. Ama tabii bağırmadım çünkü saat 23:30’du ve yatağımda yatıyordum.

“Allah’a şükür bir demlemelik daha kahve kalmış.”

“İlk sezonu izlerken iyi bir Müslüman olmak istersem gerekliliklerini yerine getirebileceğimi keşfettim. Dizide, kurulan cümlelerin yüzde 30’unu ‘Allah’ın izniyle’, ‘inşAllah’, ‘Allah’a şükürler olsun’ gibi sözler oluşturuyor. Tanrıya zar zor inanan ben her gün böyle konuşmaya başladım. Mesela bu sabah aynen şunu dedim: ‘Allah’a şükür bir demlemelik daha kahve kalmış.’”

“Kötü davranışlar aslında iyi davranışlar”

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)