Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yorumlar dillere düşer! Diriliş Ertuğrul’u izleyen Amerikalının sözleri çok güldürdü!

Bu yorumlar dillere düşer! Diriliş Ertuğrul’u izleyen Amerikalının sözleri çok güldürdü!

tarafından zk zk
Bu yorumlar dillere düşer! Diriliş Ertuğrul'u izleyen Amerikalının sözleri çok güldürdü! 7
Yabancı dizi hayranları sadece biz değiliz! Amerikalı bir izleyici de Diriliş Ertuğrul hayranı çıktı! Diziyi izledikten sonra yaptığı yorumlar ise çok güldürdü… İşte Amerikalı birinin gözünden Diriliş Ertuğrul dizisi:

“Diriliş: Ertuğrul; 13. yüzyılda geçen, Ertuğrul Bey ve Alpleri’nin, Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar’a karşı olan mücadeleleri, Osmanlı Beyliği’nin adım adım kurulma sürecinin anlatıldığı TRT 1’de yayınlanan bir dizi.

Şu anda 4 sezonu bulunan diziyi bir Amerikalının Netflix’de görüp izlemeye başlaması üzerine dizi hakkında yaptığı yorumlar ve gözlemleri ise oldukça ilginç…

“Kısa süre önce küreselleşmenin iyi yanlarından birini keşfettim. Yıllardır diğer ülkelerin kanallarını izleyemeyişimden yakınıyordum. Netflix aboneliğimi de kısa süre önce bir alt opsiyona düşürmüştüm”

“Bu yüzden sadece yayın akışı menüsünden seçim yapabiliyordum. İzleyeceklerimin sınırlı olması beni panikletti. Gözden kaçırdığım bir şey var mı diye bakmaya başladım”

“Bilin bakalım ne buldum! Diriliş: Ertuğrul”

“Diriliş: Ertuğrul, 2014’ten beri TRT 1’de yayınlanan bir dizi. Netflix’de İngilizce altyazılı versiyonu var. Şüphelerim, serinin önemli bir hükümet desteğine sahip olması, ancak tam olarak bilmiyorum. Tanıtım yazılarının hiçbirini okuyamıyorum, çünkü sadece Türkçe ve aynı zamanda çok fazla noktalama var. Nasıl telaffuz edeceğimi bilmiyorum.”

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)