Ana sayfa Sosyal Medya Budapeşte’de objektif karşısına geçen Hande Erçel nefesleri kesti!..

Budapeşte’de objektif karşısına geçen Hande Erçel nefesleri kesti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 30 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla instagram’da en çok takipçisi olan Türk kadın oyuncu ünvanına sahip Hande Erçel, son paylaşımlarıyla yine sosyal medyayı salladı.

Budapeşte’nin büyüleyici ve tarihi atmosferinde, reklam yüzü olduğu mücevher markasının göz alıcı mücevherleriyle objektif karşısına geçen oyuncu, güzelliğiyle adeta göz kamaştırdı.

Marie Claire Dergisi’nin Ekim ayı sayısına çok özel pozlar veren oyuncu, instagram hesabından da yayınladığı fotoğraflara, “Yine sınırları aştık!” notunu düştü.

Budapeşte'de objektif karşısına geçen Hande Erçel nefesleri kesti!.. 8

Hande Erçel, pozlarıyla hayranlarını büyüledi. Oyuncunun  iddialı pozları sosyal medyayı yıktı geçti. Ünlü isme kısa sürede rekor beğeni geldi. Güzel oyuncu, farklı kıyafetler ve takılarla verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Budapeşte'de objektif karşısına geçen Hande Erçel nefesleri kesti!.. 9

Hande Erçel’i özleyen hayranları yeni sezonda oyuncuyu yeni bir projede görmeyi çok istiyor ama, henüz anlaşma sağlanan bir proje yok. Sen Çal Kapımı dizisinden bu yana 1 yıllık bir zaman geçti. Hande Erçel bu süreçte hem dinlenme fırsatı buldu hem reklam işbirliklerini sürdürdü hem de Disney Plus ile özel bir anlaşma yaptı.

Hande Erçel’in Disney Plus için nasıl bir projede başrolde yer alacağı bilinmesede hayranları, oyuncunun güzel bir rol ve  etkileyici bir hikaye ile yeniden sete çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor.