Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, Azize dizisi için izleyicilere garanti verdi!

Buğra Gülsoy, Azize dizisi için izleyicilere garanti verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Azize ile tanışmak için 3 gün kaldı. Buğra Gülsoy da dizinin heyecanını yaşıyor. Hande Erçel ile başrolde yer alan Buğra Gülsoy, dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

Kartal olarak ekranda yer alacak olan oyuncu, 19 Kasım Salı günü ekrana gelecek olan dizinin fragmanını instagram hesabından paylaştı. “Son 3″ notuyla paylaşım yapan ünlü oyuncu, dizi hakkında ise önceki gün yaptığı açıklamada “Dizide kaosun içinde büyüyen Kartal’ın kendisini ve ailesini içinde bulundukları durumdan çıkarmak için uğraşmasını ve sevdiği kadının da kendi içinde yaşadığı intikam ve aşk duygusu arasında kalışını izleyeceğiz” diye belirtmişti.

Gülsoy, Azize’nin güçlü hikayesinden kendisinin de etkilendiğini vurgulamış, “Azize ile ulaşılmaz bir aşkın ve entrikaların eksik olmadığı bir dünyanın içine sürüklenecek olan izleyici, muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek” diyerek de izleyicilere etkili bir hikaye garantisi vermişti.

Gülsoy’un hayranları “Bu dizi tutar, efsane bir iş geliyor” gibi yorumlarla oyuncuya destek oldu.

 

AZİZE DETAYLAR!

İntikam ve aşk duygularının iç içe geçeceği dizi, güçlü hikayesiyle izleyicileri etkileyecek.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu projenin senaryosu; Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’a ait…

Dizinin kadrosundu; Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yildiran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek rol alıyor.

Azize, 19 Kasım Salı akşamı Kanal D’de…