Ana sayfa Dizi Haberleri Bülent İnal, dizi setinde çalışmaların başlamasını istiyor!

Bülent İnal, dizi setinde çalışmaların başlamasını istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin ekibi 3.kez youtube buluşması gerçekleştirdi. Bülent İnal, Cem Uçan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun ile yönetmen Doğan Ümit Karaca ve senarist Uğur Uzunok youtube canlı yayınında buluştu.

Karantina günlerini evinde geçirmekte olan başrol oyuncusu Bülent İnal, artık sıkılmaya başladığını belirtti. Dizinin setinde çalışmaların başlamasını arzu ettiğini ve hem arkadaşlarını hem de izleyicilerini özlediğini dile getiren Bülent İnal, şöyle konuştu.

“Karantina günleri, hepimiz evdeyiz.Ufaktan sıkılmaya başladık. Bi yandan da evdeki keyfe, huzura alıştık.Şimdi dönüşler nasıl olacak işlere, onu konuşmaya başladık aramızda. İnşallah en yakın zamanda setimize gideriz, dizimizi çekeriz, seyircilerimiz izler.”

Dizi setinde tarihi olaylarla ilgili birçok şey öğrendiğini ve bundan da mutlu olduğunu ifade eden İnal, bazı olaylara ise inanamadığını belirti.

Bülent İnal, “Çok şey öğreniyoruz, biz de sette. Yazılan senaryo ile, biz de yeni şeyler öğreniyoruz. Bazen kendi aramızda da konuşuyoruz, böyle bir şey olmamıştır diye. Sonra giriyoruz internette kitapları buluyoruz, gerçekten bunlar olmuş. Her gün sette yeni şeyler öğreniyoruz. Beni en mutlu eden yanı bu. Karakter ile benzeyen ya da ondan esinlenip yaptığım bir şey yok” açıklamasında bulundu.