Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 3 Mayıs Pazar 74. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 3 Mayıs Pazar 74. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 3 Mayıs Pazar tarihli 74. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında… Peki dizinin Cumartesi yayınlanan 73. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım.

Vasu Şada’nın gerçek yüzünü nihayet görür. Evden kovulma riskiyle karşılaşan Şada ise yeni bir plan hazırlar. Thapki Şada’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bir plan yapar ve onun kendisine saldırmasını sağlar. Thapki’ye tuzak kuran Şada Vasu’ya yaptığı her şeyi itiraf eder.

Vasu gerçekleri duyunca büyük bir şok yaşar. Şada’ya tokat atan Vasu Thapki’den özür diler. Şada tüm oyunları ortaya çıkınca evden kovulmamak için bir çözüm arar. Vasu Şada’yı göndermek için babasını çağırır. Herkesin içerisinde yere yığılan Şada ne planlıyor?

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan