Ana sayfa Dizi Fragmanları Bülent İnal hayranları Payitaht Abdülhamid’deki geleceğini sorguluyor!

Bülent İnal hayranları Payitaht Abdülhamid’deki geleceğini sorguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Cuma akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Payitaht Abdülhamid,108. yeni bölümü ile 14 Şubat’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Yayınlanan fragmanda ise Abdülhamid’e makamında suikast girişimi yapılıyor.

İşte bu sahne dizinin hayranlarının merakını daha da artırdı. Tabii ki kimse Bülent İnal’ın hayat verdiği Abdülhamid’in ölmesini beklemiyor. Ama izleyici bu gelişme ile birlikte dizinin hikayesinin nerelere doğru gidebileceğini sorguluyor.

Etrafı düşmanlarla çevrili olan Abdülhamid’in makamına kadar gelen hainlik,sonrasında nasıl gelişmeleri beraberinde getirecek, dizinin senaryosunda nasıl değişimler olacak bunlar merak edilen konular.

Bülent İnal da instagram hesabından dizinin 108.bölüm fragmanını paylaştı. Takipçilerini de ”
Haftaya buluşmak üzere” diyerek ekran başına davet etti. Bir dizi hayranı, “Heyecanla bekliyorum hemde hiç bir şeyi beklemediğim kadar, seni çok ama çok seviyorum” yorumuyla oyuncuya olan sevgisini gösterdi.

İnal’a hayranlarından çok sayıda iltifat gelmekte. Oyuncunun rolü oynamadığını adeta yaşadığını belirten dizi takipçileri, “Rolüne en çok yakışan layıkıyla işinin hakkını verenlerdensin” diyerek onore ediyor.