Ana sayfa Dizi Haberleri Bülent İnal’ı önce endişelendiren sonra mutlu eden Payitaht Abdülhamid gelişmesi!

Bülent İnal’ı önce endişelendiren sonra mutlu eden Payitaht Abdülhamid gelişmesi!

tarafından ker_def

3. sezonuyla TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezona yeni oyuncuların takviyesi ile başlaması, dizinin iddiasını da göstermekteydi. Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi ünlü isimler dizide yeni karakterlere hayat vermeye başladı.

3. sezon başlangıcını Cuma akşamı yapan dizi, farklı hikayeler ve karakterlerin de desteği ile yeni sezonda çok farklı olacağını gösterdi.

Dizide II. Abdülhamid’i canlandıran Bülent İnal, “Güzel bir sezonla, yeni hikâyeler, aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla karşınızdayız. İnşallah seyirci geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezon da yanımızda olacak” dedi.

Dizi ilk başladığında sosyal medyadan eleştiri aldığını söyleyen ünlü oyuncu, “Özellikle Sultan Abdülhamid’i canlandırırken eleştiriler olabileceğini düşünüyorduk. Sosyal medyadan böyle cümleler duyuyorduk. Ama sonradan sağ olsunlar bizi çok güzel karşıladılar” diyerek izleyicilerin ilgisinden çok memnun olduğunu ifade etti.

Payitaht Abdülhamid’in oyuncu kadrosunda; Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Kaan Turgut, Duygu Gürcan ve Emel Dede, Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Berke Üzrek ve Alay Cihan yer alıyor.