Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün öyle acıklı bir sahnesi var ki, o diziyi hala unutamıyor!

Tuba Büyüküstün’ün öyle acıklı bir sahnesi var ki, o diziyi hala unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, en son Menajerimi Ara isimli diziye konuk oyuncu olmuştu. Büyüküstün, geçen sezon Netflix’te yayınlanan Rise Of Empires: Ottoman isimli mini dizinin dışında son dönemde fazla projelerde görünmedi.

En son televizyonda 2016-2017 sezonunda Cesur ve Güzel dizisi ile yer alan oyuncu, sosyal medya hesabından nostalji olarak paylaşımlar yaparak eski rollerini hatırlatıyor. 2013 yılında çekilen 20 Dakika dizisinden bir sahneyi paylaşan oyuncu, Melek Halaskar’ın travma yaşadığı ve İlker Aksum’un canlandırdığı Ali Halaskar’ın destek olmaya çalıştığı o sahneyi instagram hesabından paylaştı.

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören, reytinglerin düşmesi nedeniyle 25 bölüm ekranda kalmayı başaran 20 Dakika dizisi, yurt dışında da birçok ülkede ilgi gören Türk yapımlarından birisi oldu.

20 Dakika dizisindeki duygusal sahneyi hatırlayan izleyiciler, bu sahneyi çok başarılı bulduklarını belirten yorumlar yaptı. Büyüküstün ise şu söz ile videoyu yayınladı: “Ben yardım isteyemem, sen anla.”

 

İlk iki ay içinde 30 ülkeye satılan dizinin değeri yurt dışında daha iyi anlaşıldı. 2013 Antalya Televizyon Ödülleri’nde çeşitli ödüller alan dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, 2013 yılında KARVAK ödüllerinde “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” seçilmişti.

Büyüküstün, 2014 yılındaki EMMY ödüllerinde ise “En İyi Kadın Oyuncu Performansı” dalında adaylar arasında yer almıştı.