Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’ın annesini gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!

Berk Oktay’ın annesini gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde ‘Çağatay’ karakterini canlandıran ve sezon finalinde diziye veda eden Berk Oktay’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarını mest etti.

Instagram hesabında annesi Sevim Oktay ile bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu paylaşımına, ‘Canım Annem’ notunu düştü.

Berk Oktay ile annesini gören hayranları “Maşallah çok genç ve güzel anneniz var” şeklinde yorumlarda bulundular. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüzlerce yorum aldı.

Berk Oktay'ın annesini gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi! 7

ATV  dizisi Kuruluş Osman’da ‘Malhun Hatun’u canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy ile  nişanlı olan Berk Oktay çok yakında evlenecek. Berk Oktay’ın nişanlısı Atiksoy’un da müstakbel kayınvalidesi ile arası son derece iyi. Güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medyada Sevim Oktay ile birlikte fotoğraflarını yayınlıyor.

Dizilerinin sona ermesiyle Maldivlere giden oyuncu çift tatil pozlarını da sosyal medyada hayranlarıyla paylaştılar. Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada düğün hazırlıklarına başladıklarını söyleyerek, düğünü eylül ayında yapmayı planladıklarını açıklamıştı.

Düğünü Çeşme’de ya da İstanbul’da yapacaklarını söyleyen Oktay, “Salon düğünü olmayacak. Eylül ayında kır düğünü düşünüyoruz. Ancak yer belli değil. Çeşme ya da İstanbul olacak. Sanırım büyük ihtimalle İstanbul olacak” dedi.