Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu, toplumun üzerine vicdan yağmuru yağmasını istiyor!

Burçin Terzioğlu, toplumun üzerine vicdan yağmuru yağmasını istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, Kurşun dizisiyle ekrana dönüş yaptı Dizide Leyla Devrim karakterine hayat veren oyuncu, 1970’li yıllarda adalet arayan savcı Orhan Atmaca’yı takip eden gazeteci Leyla Devrim olarak ilk bölümde bir hayli beğeni topladı.

Terzioğlu, dizide işledikleri adalet konusunda bazı çekincelerinin olduğunu ifade etti.

Hürriyet gazetesinde Hakan Gence’ye konuşan Terzioğlu, “Ne kadar adiliz?” sorusunun yanıtını her gün haber bültenlerinde gördüğümüzü belirtti.

Eleştirel bir üslupla adalet mekanizmasındaki sorunlara değinen Terzioğlu,”Bir toplumda bir cana mal olmuş, cinsel istismarla bir kişinin hayatını karartmış, kadına, çocuğa, hayvana şiddet uygulamış kişilerin zaman zaman aldığı cezalar, gece yattığımızda uykularımızı kaçırıyorsa burada bir sorun var demektir. Tabii ki bu, adalet sistemi işlemiyor demek değil. Çoğu zaman hep bu olumsuz örneklerle yüzleştiğimizden daha iyisini yapabiliriz gayretiyle bir serzeniş” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu senelerdir aynı şeylerin konuşulduğunu ancak ne bir azalma ne de bir pozitif değişim görmediğine vurgu yaptı.

Terzioğlu, “Bu konularla ilgili cümlelerim bile çaresiz. Dileğim toplumun üstüne vicdan yağmuru yağsın” diye konuştu.