Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in Fatma dizisine, Avlu dizisinden sürpriz bir oyuncu daha katıldı!

Burcu Biricik’in Fatma dizisine, Avlu dizisinden sürpriz bir oyuncu daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hayat Şarkısı dizisinden sonra yıldızı daha da parlayan oyuncu Burcu Biricik’in başrolünde oynayacağı Netflix’in Fatma dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Biricik’in bir süre önce elinde senaryoyla poz verip, çok heyecanlı olduğunu aktardığı dizi merakla bekleniyor. Oyuncunun bu kez bir temizlikçi kadın olarak objektif karşısına geçeceği diziyle ilgili hazırlıklar da hız kazandı.

Dizide daha önce rol alacak isimlerden bazıları gündeme gelmişti. Senaryosunu Özgür Önürme’nin yazdığı dizinin kadrosuna Kadın dizisinde oynadığı Ceyda karakteri ile büyük dikkat çeken Gökçe Eyüboğlu katılmıştı. Yine son olarak İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Fırat Tanış da kadroda. Diziye katılan bir diğer oyuncunun da Deniz Hamzaoğlu olduğu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Uğur Yücel’in de kadroya dahil olduğu dizinin hazırlıkları sürerken bir sürpriz isim daha ortaya çıktı! Etkileyici bir hikayenin ana karakteri olan Fatma, diziye de ismini veriyor. Burcu Biricik’in oynayacağı karakterin üzerine kurulu olan diziye, son olarak Avlu dizisinde gardiyan Oktay’ı oynayan Çağdaş Onur Öztürk de katıldığı söyleniyor. Kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdi.

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun yapacağı diziyle ilgili gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırmakta. Yeni gelecek bilgileri biz de sizlerle paylaşacağız.

Burcu Biricik'in Fatma dizisine, Avlu dizisinden sürpriz bir oyuncu daha katıldı! 7