Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik’in hallerini gören düşman çatlattığını düşünür!

Burcu Biricik’in hallerini gören düşman çatlattığını düşünür!

tarafından ker_def

‘Hayat Şarkısı’ dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik, geçtiğimiz gün Bebek’te bir parkta görüntülendi. Yaz tatilinin keyfini çıkartan Biricik, yeğeniyle Bebek’teki bir parkta doyasıyla oynadı.

Burcu Biricik, Hayat şarkısı dizisinde canlandırdığı ‘Hülya’ karakteriyle hayranlarından tam not alıyor. 21. bölümünde sezon finali yapan ‘Hayat Şarkısı’ dizisi hayranlarını adeta ekrana kilitledi. Güzel oyuncu, ‘Hayat Şarkısı’ dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte ekip arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Burcu Biricik, Instagram hesabından paylaştığı pozun altına, ‘’Oh tatil pozumuzu da verelim #HayatŞarkısıTatilde. Yeni sezonda görüşmek dileğiyle’’ notunu yazdı. Burcu Biricik’in hem aşk, hem de iş hayatında her şey yolunda gidiyor. Güzel oyuncu geçen yaz nişanlandığı reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile 30 Temmuz’da Bahçeköy’de bir kır düğünüyle yaşamını birleştirecek. Son olarak Burcu Biricik ile Emre Yetkin çifti, Bebek’te bir parkta görüntülendi. Ünlü çifte Burcu Biricik’in kardeşi ve yeğeni de eşlik etti.

Yaz tatilini şu an yeğeniyle oyun oynayarak geçirdiğini dile getiren Burcu Biricik, düğün hazırlıklarında olduğunu ve şu an her şeyin iyi gittiğini söyledi. Kısa bir röportajdan sonra mutluluklarıyla düşman çatlatan çiftimiz Burcu Biricik ile Emre Yetkin Bebek sokaklarında gözlerden kayboldu.