Ana sayfa Foto Galeri Büşra Develi, o gün o masadan kalktı ama şimdi herkes onu konuşuyor! Mehmed dizisi dönüm noktası olacak!

Büşra Develi, o gün o masadan kalktı ama şimdi herkes onu konuşuyor! Mehmed dizisi dönüm noktası olacak!

tarafından zk zk

Büşra Develi, o gün o masadan kalktı ama şimdi herkes onu konuşuyor! Mehmed dizisi dönüm noktası olacak! 7

Fi dizisinde Bilge karakteriyle ön plana çıkan Büşra Develi, ilk oyunculuk denemesinde yaşadığı heyecanı Vogue dergisine verdiği bir röportajda şöyle anlattı:

“Konservatuarda okurken, iş çıkmayacağını bilsem de seçmelere katılıyordum. Ay Yapım’ın Onur Ünlü yönetmenliğindeki Beş Kardeş dizisi seçmelerine de böyle girmiştim. O sıralarda okulu dondurup dondurmamak konusunda kararsızdım, bir yanım okula devam etmek istiyor ama bir yanım da merak içinde. Olur mu, olmaz mı derken, oldu iş. Çağırdılar beni. Onur Ünlü, ekip ve ben masada oturuyoruz. Her şey tamam, iş başlıyor, kıymalı pideler bile söylenmiş yani. Birden Onur Ünlü bana ‘Ben seni çok beğendim, anlaştık da… Peki okulu ne yapacaksın?’ dedi. Donduracağımı söyledim, ‘Hayır, ne münasebet,’ dedi Onur Ünlü. ‘Belki haftanın bir iki günü çalışacaksın sadece, bu iş için okul dondurulur mu hiç? Sen okula dön, biz seninle her türlü denk geliriz ileride zaten.’ ‘Tabii yine de senin kararın’ diye de ekledi. Durdum, ‘masada kalıp işe devam mı edeyim, yoksa dönüp okula mı devam edeyim’ diye bir an düşündüm ve masadan kalktım.”

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol alan Büşra Develi, setteki ilk günlerde yaşadıklarını da şöyle anlattı: