Ana sayfa Foto Galeri Büşra Develi, o gün o masadan kalktı ama şimdi herkes onu konuşuyor! Mehmed dizisi dönüm noktası olacak!

Büşra Develi, o gün o masadan kalktı ama şimdi herkes onu konuşuyor! Mehmed dizisi dönüm noktası olacak!

tarafından zk zk

Büşra Develi, o gün o masadan kalktı ama şimdi herkes onu konuşuyor! Mehmed dizisi dönüm noktası olacak! 7
“Cem Karcı çekiyor, beş kız var, yapım şirketi iyi… Okuldan neredeyse tüm arkadaşlarım girmişti seçmelere, hiç düşünmediğim bir anda kabul edildim. Tam bir gökte aradığın senaryoyu yerde bulma durumu anlayacağınız. Fakat üç yıldır okulda yapılan oyunculuğa benzemiyormuş televizyon dizisinde çalışmak. Çok fazla kamera var, devamlılık ne, hiçbir şey bilmiyorum. Karşımda 30-40 tane insan, bir şey yapmam lazım, yaptığım şeyin nasıl göründüğüyle ilgili en ufak bir fikrim yok. Okulda büyük bir alanda oynuyorduk, küçücük alanda oynuyor, oynadığım şeyden emin olamıyorum; olmuyor diyordum. Çok stresliydi benim için o açıdan Tatlı Küçük Yalancılar (TKY). İzlediğim güne kadar hiç emin değildim yaptığım şeyden. Sonra çok iyi şeyler yazılıp çizildi. Benim için güzel bir ivme hem de çok iyi bir tecrübe oldu o iş.”

Fi dizisinde oynayana kadar çok beklediğini Büşra Develi, “Senaryolar okumaya başladım. Okuyorum, emin olamıyorum hiçbir şeyden; kağıt üzerindeki hikayenin nasıl sonuçlanacağını kestiremiyorum. Ancak emin olduğum tek bir şey vardı, gelen başrollerin hepsi klişe, kuvvetsiz kadın karakterlerdi. Başrol oynama sevdalısı değilim, ne olursa olsun hemen devam etmeyi de doğru bulmuyordum. Fi’ye kadar epey bekledim doğrusu” açıklamasını yaptı.

Bilge karakterini oynadığı Fi’deki cesur sahneleri ile ilgili olarak da çekimlerde çok terlediğini ve kızardığını belirten ünlü oyuncu, setin çok kalabalık olması nedeniyle sevişme sahnesinin çekiminde zorlandığını ifade etti.