Ana sayfa Dizi Haberleri Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde kimi oynuyor?

Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde kimi oynuyor?

tarafından zk zk

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı diziye kadın oyuncu arayışı uzun bir zaman devam etmişti. O isimler ortaya çıktı ama kimi oynayacakları merak konusuydu.

Bu kadınlar çok konuşulacak!

Melike ve Eleni Merakla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’na Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse eşlik edecek. Develi ‘Eleni’ karakterine, Küçükköse de ‘Melike’ rolüne hayat verecek.
Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse, Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde kimi oynuyor? 7

KANAL D’nin iddialı projesi “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nin çekimleri hızla devam ediyor. O3 Medya yapımcılığında çekilen dizi, ilk tanıtımlarıyla büyük merak uyandırdı. Kadrosuyla ses getiren “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nin kadın oyuncuları da adlarından sıkça söz ettirecek. Başrolü üstlenen Kenan İmirzalıoğlu’na dizide Büşra Develi ve Hazal Filiz Küçükköse eşlik edecek.

YAKINDA EKRANDA
Büşra Develi dizide Bizans Mega Dükü Notaras’ın kızı Eleni’yi canlandıracak. Hazal Filiz Küçükköse ise Çandarlı Halil Paşa’nın büyük kızı Melike rolünde izleyici karşısına çıkacak. Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından biri olan Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenilerek çekilen “Mehmed Bir Cihan Fatihi”, yakında seyirciyle buluşacak.

Büşra Develi, PuhuTV’de yayınlanan Fi Çi dizisinde rol alıyordu. Hazal Filiz Küçükköse ise son olarak yeni sezonda ekrana gelen ama ömrü kısa süren Rüya dizisinde oynamıştı. (Kaynak: Hürriyet)