Ana sayfa Dizi Haberleri Buyur buradan yak! Ferman’a Onur Tuna da küfür ediyor!

Buyur buradan yak! Ferman’a Onur Tuna da küfür ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 2. bölümüyle ekrandaki yerini aldı. 19 Eylül Perşembe akşamı reyting sonuçları da ortaya çıktı. Mucize Doktor, total – AB – ABC1 yani tüm kategorilerde birincillik elde etti. Hatta en yakın rakibi Bir Zamanlar Çukurova’ya da ciddi farklar attı.

Mucize Doktor dizisinin en gıcık karakteri kuşkusuz Onur Tuna’nın canlandırdığı Doktor Ferman… Savant sendromlu Ali’ye tavırları ile izleyicileri adeta gıcık eden Onur Tuna, instagram hesabından yaptığı açıklama ile ilgi ve desteğe teşekkür etti.

Onur Tuna, “Ferman’a gelen küfürlere gelirsek. İnanın ben de ediyorum izlerken” diyerek hayranlarını şaşırttı.

Onur Tuna, mesajının devamında ise dizinin gelecek bölümlerine atıf yapan bir mesaj daha paylaştı.

Tuna, “Ama hırsızın bile neden hırsızlık yaptığını bilemeyiz.. İzlemeye devam çünkü güzel dostluklar zor sınavlardan geçer. Sevgiler” diye yazdı.

Buyur buradan yak! Ferman'a Onur Tuna da küfür ediyor! 7

Onur Tuna bu sözleriyle aslında spoiler da vermiş oldu.Anlaşılan Ferman ile Ali arasında bir bağ ortaya çıkacak ve ikisi güzel bir dostluğu da yaşayacak.

Mucize Doktor dizisinin hayranları merakla yeni bölümleri bekliyor.

Bir hayranı, “Ferman doktorun içinde fırtınaların koptuğunu hissediyorum. O da bir acı yaşıyor. Bakalım neler olacak. Harikasın abi” diye yazdı.

Mucize Doktor dizisini efsane bir iş olarak yorumlayan Onur Tuna hayranları, “Gıcık Ferman” demeye de devam etti.

İşte Onur Tuna’nın paylaşımı:

Arkadaşlar ilginiz için sonsuz teşekkürler???? Ferman’a gelen küfürlere gelirsek… inanın ben de ediyorum izlerken:)) ama hırsızın bile neden hırsızlık yaptığını bilemeyiz.. İzlemeye devam çünkü güzel dostluklar zor sınavlardan geçer. Sevgiler❤️