Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar’da kriz büyük! Düşük reytingler büyük bir değişikliğe neden oldu!

Cam Tavanlar’da kriz büyük! Düşük reytingler büyük bir değişikliğe neden oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı konusuyla büyük bir iddiayla ekrana gelmeye başlayan ancak beklenen reytingi bir türlü elde edemeyen Cam Tavanlar dizisinde büyük kriz var. Show TV’nin Ojo Pictures imzalı Cam Tavanlar bu büyük reyting krizi sonucu önemli bir karar almak zorunda kaldı.

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada bir türlü iyi sonuç elde edemedi. Bu da büyük umutlarla işe başlayan ekipte büyük bir krize yol açtı. Bunun üzerine yapım şirketi çok önemli bir karar aldı ve senaristi değiştirmeye karar verdi.

Dizinin senaristliğini üstlenen Meriç Acemi görevi bıraktı yerine Duygu Yıldırım İleri geçti. Meriç Acemi ekranın en başarılı senaristlerinden biri. Bugüne kadar Aşk 101, Ufak Tefek Cinayetler, Ayrılsak da Beraberiz gibi başarılı yapımların senaryosuna imza atan Acemi yerini Duygu Yıldırım İleri’ye bıraktı.

Cam Tavanlar'da kriz büyük! Düşük reytingler büyük bir değişikliğe neden oldu! 12

Duygu Yıldırım İleri de genç bir senarist. 37 yaşındaki İleri, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV bölümünden mezun olduktan sonra belgesel filmler çekti. Filmleriyle ödüllere layık görüldü.

Bakalım Cam Tavanlar ekibindeki bu değişiklik nasıl bir sonuç verecek?

Kariyerini tırnaklarıyla kazıyarak elde eden Leyla ve zengin bir ailede büyüyerek her şeye kolaylıkla ulaşan Cem’in arasındaki aşk hikayesinin anlatıldığı Cam Tavanlar dizisi, kadınların iş yaşamında karşılaştıkları zorlukları anlatmasıyla bir hayli dikkat çekici bulunmuştu. Ancak dizi ne reytinglerde ne de sosyal medyada bir türlü istediği başarıyı elde edemedi.

Cam Tavanlar aynı akşam Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı karşısında bir türlü istediği sonucu elde edemezken dizinin oyuncu seçimi de izleyiciler tarafından çok eleştiri alıyor.