Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde verilen zorunlu aranın sebebi ortaya çıktı

Sadakatsiz dizisinde verilen zorunlu aranın sebebi ortaya çıktı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin çarşamba günleri yayınlanan, Medyapım imzalı Sadakatsiz dizisi yılbaşı tatilinin ardında geçen hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmişti.

Senaryosunu Dilara Pamuk’un yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt ve Merve Çolak’ın yaptığı dizide bu hafta 26 Ocak günü yayınlanması planlanan 47. bölüm alınan kararla 2 Şubat’a ertelendi.

Sadakatsiz dizisi ertelendi

Kanal D ve Medyapım’ın sosyal medya üzerinden ortaklaşa yaptıkları paylaşımda, “Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz #Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” açıklaması yer aldı.

Dizide başrol karakterinden Asya’yı canlandıran Cansu Dere, geçen hafta yapılan testler sonrasında pozitif çıkmıştı. Güzel oyuncu 7 günlük sürenin geçmesi üzerine geçen hafta sonu pazar günü negatife dönmüştü.

Sadakatsiz dizisinde verilen zorunlu aranın sebebi ortaya çıktı 29

Rutin testler sırasında bu sefer teknik ekipten birde fazla kişinin ve Aras karakterini canlandıran başrol oyuncusu Berkay Ateş’in korona testlerinin pozitif çıkması üzerine dizide bir haftalık zorunlu ara verildi.

Yayınlanmasına bir gün kala Sadakatsiz’in ertelendiğine dair gelen açıklamalar diziyi sabırsızlıkla bekleyen hayranlarını üzdü. Sosyal medyadaki yorumlarda öncelikle geçmiş olsun dileklerini ileten Sadakatsiz hayranları, “bölümlerin yedekli gidilmesi” düşüncesi üzerinde birleştiler.