Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisine izleyici ‘yeter artık’ diye isyan ediyor!

Camdaki Kız dizisine izleyici ‘yeter artık’ diye isyan ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisi, başarılı performanslar ortaya koymaya devam ediyor. İkinci sezonu çok iyi başlayan ve perşembe akşamları reytingin ilk sırasına yerleşen dizi adeta rakipsiz konuma geldi.

Camdaki Kız dizisi son iki bölüm tüm kategorilerde çok iyi reytingler alarak diğer rakiplerinin bir hayli önüne geçmeyi başardı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik ise izleyicilerin bazı eleştirileri bulunuyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda artık Nalan’ın Cana ve Sedat konusundaki gerçekleri öğrenmesi gerektiğine yönelik mesajlar artıyor. Birçok dizi hayranı senariste “Yeter artık gerçekler ortaya çıksın, Nalan her şeyi öğrensin’ diye mesaj yolluyor.

Camdaki Kız dizisinin 21 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 16. bölümünde Alp ortalığı fena halde karıştıracak. Nalan, aldatıldığını öğrenecek mi? İzleyicinin isyanı son bulacak mı?

Camdaki Kız dizisine izleyici 'yeter artık' diye isyan ediyor! 7

İşte 16. yeni bölümden ilk fragman ve yaşanacak gelişmelerden bazı detaylar: Alp, Cana ve Sedat’ın ilişkini itiraf eder. Feride, olayı Nalan’dan saklamaya çalışsa da ihaneti açıklamak ister.

Nalan’ın evliliğinin, artık uçurumun eşiğinde olduğu ortadadır. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat’ı karşısına alır. Sedat, Rafet’in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ve Alp’in boşanma haberi herkesi şoke eder.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!