Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisi zirvenin sahibi oldu, sosyal medyaya damga vurdu!

Teşkilat dizisi zirvenin sahibi oldu, sosyal medyaya damga vurdu!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran ve büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 17 Ekim Pazar akşamı yayınlanan on sekizinci bölümüyle yine adını zirveye yazdırdı. Dizi tüm kategorilerde yine en iyi reytingleri elde ederek birinci sırayı elde etti. Özellikle Deniz Baysal, bu bölümde sergilediği oyunculuk ile büyük alkış aldı.

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu. Deniz Baysal’ın Zehra karakterinde sergilediği oyunculuğu öven dizi hayranları, rolünü oynamadığını yaşadığını belirten ifadeler kullandı. Teşkilat dizisinde 19. yeni bölümde ise önemli bir sürpriz var. Başrol oyuncusu Mesut Akusta geri dönüyor. Sağlık sorunları nedeniyle ikinci sezonun ilk 4 bölümünde yer alamayan Mete Başkan, 24 Ekim Pazar günü yayınlanacak 19. bölümde yeniden hikayeye katılacak.

Teşkilat dizisi zirvenin sahibi oldu, sosyal medyaya damga vurdu! 7

Teşkilat’ın yayınlanan on sekizinci bölümünde neler oldu:

Komisyon toplantısında Simon’a yapılan suikast girişiminin ardından tüm komisyon üyeleri şüpheli hale gelirken, ekip suç aletini bulmak için hummalı bir çalışmaya girişti. Ekip suikastı gerçekleştiren David’in peşine düşerken, Türk devletini köşeye sıkıştırmak isteyen Yıldırım ise David’in yurtdışına kaçırılması için Çetin’i görevlendirdi.

Kızına kavuşmak için eve dönen Zehra, eski eşi Kemal’in bilgisayarında bulduğu görüntülerin izini sürerek Serdar’ın kayıp bir buçuk ayında neler olduğunu aydınlatmaya karar verdi. Bu uğurda kızına kavuşmaktan vazgeçip tek başına araştırma yapmaya başladı.

Uzay ve Gürcan, David’in izine Hollanda’da rastlayınca ekip hemen yola çıktı. Düzenlenen operasyonla ele geçirilen David ülkeye getirildi. David’in yakalanması ile öfkeden deliye dönen Yıldırım, elindeki kozu oynamaya karar verdi. Yıldırım’ın, Ebru üzerinden yayılmasını sağladığı fotoğraflarla David ifade vermek üzereyken intihar etti. Bu gelişme üzerine komisyonun görevine son verildi.

Ceren açığa çıkmamak için eski hayatına döndü ancak Serdar’ın Ceren hakkındaki şüpheleri devam etti. Ceren’i uzaktan takibe alan Serdar, önemli bir ipucu elde etti.

Zehra bulduğu ipuçlarının peşindeyken büyük bir tehlikenin ortasında kaldı. Gördüğü işkenceye rağmen konuşmayan ve tek başına ölümle mücadele eden Zehra’yı kurtaran ise sürpriz bir isim oldu.

İşte 24 Ekim Pazar günü yayınlanacak 19. bölümden ilk fragman: