Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız günleri bitti, Nur Sürer için yepyeni bir dönem başlıyor!

Camdaki Kız günleri bitti, Nur Sürer için yepyeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Nur Sürer’in 3. sezonun ortalarında veda ettiği Camdaki Kız dizisine ne kadar büyük katkı yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır. Dizinin bu kadar çok sevilmesinde usta oyuncunun kendisini fazlasıyla zorlayarak ortaya koyduğu Feride karakteri bulunuyor.

Feride öyle güçlü ve kararlı bir karakterdi ki, Nur Sürer zaman zaman karakterin kötülükleri karşısında daha yumuşak bir rol yapmayı aklına getirmiş olsa bile, yönetmen buna izin vermemişti. Nur Sürer de yüreğinde hiç öyle bir noktada olmasa bile dizide Feride karakterinin tüm zalimliğini yansıtarak Camdaki Kız dizisine büyük bir heyecan kattı.

Burcu Biricik ile birlikte birçok ilginç sahnede izlediğimiz Nur Sürer için artık Camdaki Kız dönemi sona erdi. Usta oyuncu artık Aile isimli Show TV dizisinin başrollerinden birisi oldu.

Aile dizisinde de ünlü oyuncu yine sert bir anne karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Hülya Soykan isimli bu güçlü kadın karakteri dizinin hikayesinde çok etkili bir noktada yer alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Canan Ergüder ile İpek Çiçek’in canlandırdığı karakterlerin annesi olarak Hülya’yı yine hikayenin merkezinde göreceksiniz.

Aslan, Cihan, Leyla ve Ceylan’ın annesi olan Hülya Soykan karakteri, yine Nur Sürer’in yıllara dayanan tecrübesinin bir yansıması olarak milyonlarca kişiyi etkileme potansiyeli taşıyor.

Camdaki Kız dönemini geride bırakan usta oyuncu şimdi de Aile dizisinde bambaşka bir kadın karakteri ile milyonların aklını yine kurcalayacak.