Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik itiraf etti; ‘Kafayı kırdım, artık ezilen kadın oynamam!

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik itiraf etti; ‘Kafayı kırdım, artık ezilen kadın oynamam!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin reyting rekormeni dizisi Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Nalan’ karakteriyle izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen oyuncu Burcu Biricik, oyuncu arkadaşları Efe Tunçer ile Meriç Ural’ın hazırlayıp sunduğu YouTube programı ‘Teras Noir’e konuk oldu.

Burcu Biricik programda samimi itiraflarda bulundu. Son dönemde üst üste, ezilen ve şiddete uğrayan kadın karakterleri canlandırmasının kendisine ağır geldiğini söyleyen Burcu Biricik, bundan sonraki rol tercihini daha farklı kadın karakterlerden yana yapacağını ifade etti.

Burcu Biricik Netflix için çektiği Fatma dizisinin hemen akabinde TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisine konuk olarak katılmış ve orada da ‘Boncuk’ karakterine hayat vermişti. Oyuncu yeni sezonda ise Camdaki Kız’da ‘Nalan’ karakterine hayat veriyor.

‘Fatma’, ‘Boncuk’ ve ‘Nalan’ karakterlerinin en büyük ortak özelliği ise, ezilen, şiddet gören, hayatının bir noktasında hırpalanan kadınlar olması.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik itiraf etti; 'Kafayı kırdım, artık ezilen kadın oynamam! 7

Burcu Biricik programda art arda bu karakterleri canlandırmanın kendisine ağır geldiğini ifade ederek; ‘Bir noktadan sonra hemen rolden çıkamıyorsun, kafayı kırdığım bir dönem oldu, o noktadan sonra da ufaktan bir delilik başlıyor ve çok eğleniyorsun” dedi.

Oyuncu; “Bundan sonra şiddet gören değil, hayatta başka dertleri olan kadınlara hayat vermek istiyorum” açıklamasını yaptı.

İş yaşamında para kazanmak için bir B planını olduğunu da söyleyen oyuncu; “Ancak, zevk için hayatımın sonuna kadar oyunculuk yapmayı isterim” şeklinde konuştu.

Burcu Biricik’in konuk olduğu Teras Noir Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;